Idag dro har jeg laget nugattipannekaker til frokost, gått tur til ryggestorsenter for å hilse på kusina til Thomas, sovet og sett på youtube. Før Thomas skulle dra på trening dro vi en liten svipp tur innom Festestranda her i moss, for å få knipset noen bilder. Det ble ikke så mange, men jeg fikk likevel nytet utsikten. Og den er sååå fin!! Nå har jeg hjulpet lillesøsteren til Thomas med å lese til prøve og nå skal jeg sette meg ned i senga, lese litt i Tara bladet jeg fikk av moren til Thomas. Og bare vente på at Thomas skal komme hjem fra trening, slik at jeg kan legge meg i armkroken hans! I morgen vet jeg ikke helt hva vi skal, jeg vet bare at vi skal ut å få knipset noen bilder og feire morfaren til Thomas sin bursdag. Så vi snakkes igjen i morgen! Nå er jeg forresten back on track etter en liten ferie :-) 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Caroline
Velkommen! Jeg er en jente på 20 år, fra Sarpsborg. Som elsker å skrive og dele meninger. Håper dere liker bloggen.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017 · September 2017 · Juni 2017 · Mai 2017Kategorier


· Angsten og depresjonen · Blogg · HverdagenSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits